Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Utánpótlás tornán járt a Kodolányi Masita FRKE Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 22.

ImageUtánpótlás tornákon vett részt a Kodolányi Masita FRKE Dunaújvárosban. - Néhány nappal ezelőtt gyermek (13-14 évesek) korosztály részére rendezett, valamint mini (10-12 évesek) korcsoportos röplabda kupán vett részt a Kodolányi Masita FRKE Dunaújvárosban.

Tovább...
 
Showtime Alba! Gála, fehérvári főszereplőkkel Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. február 21.

ImageJól sikerült az idei all star-gála, amely a rendező országos szövetség szándéka szerint a megújuló sportág kirakatrendezvénye volt. A fehérvári résztvevőkön nem múlt a látvány! - Akárcsak tavaly, idén is a magyar válogatott - légiósok mérkőzés volt a gála főműsora, de ennél jóval több történt Budapesten. Szombaton délelőtt a közgyűlés elfogadta az új alapszabályt, ezzel a szövetség Új pályán című stratégiai terve is életbe lépett. Ma még csak remélni tudjuk, hogy a sok nagyívű elképzelés valóban a kosárlabda fellendülését hozza, mert a sportág népszerűségével nincs is baj itthon.

Tovább...
 
Egyik szemünk sír, a másik nevet: kiesést érő győzelem a Salzburg ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. február 21.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 remek játékkal legyőzte a Red Bull Salzburg csapatát, ám a riválisaink eredményei úgy alakultak, hogy immáron matematikai esélyünk sincs a rájátszásba jutásra. - Közeleg az EBEL alapszakaszának vége, így Pierre Pagé, a Red Bull Salzburg mestere gyakorlatilag teljes csapattal érkezett - mintegy felkészülésnek szánva a találkozót. A Sapa Fehérvár nem ijedt meg az ellenfél mezét viselő sztárjátékosoktól, és az elejétől fogva igyekezett felvenni a ritmust.

Tovább...
 
Győzelem az ezüstérmes ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. február 21.

ImageAz első negyedórában folyamatosan, de ezt követően egyszer sem vezetett a bajnoki ezüstérmes DVSC-Korvex az Alcoa FKC RightPhone otthonában. A tizenkétgólos Olha Vashchuk vezetésével a fehérváriak 20-16-os félidő után 34-30-ra győzték le a Debrecent, és feljöttek a tabella ötödik helyére. Az FKC több mint két éve nyert utoljára a DVSC ellen.

Tovább...
 
Móri gólja kevés volt a Mór ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos / Videoton FC   
2011. február 18.

ImageA Vidi II 3-1-re kapott ki a Móri SE-től. Ezúttal is történt súlyos sérülés a mérkőzésen. Részletek: Videoton FC II - Móri SE 1-3 (1-1) Felcsút, 50 néző / Gólszerző: Móri (33') valamint Czinger (11') Handl (49') Tóth (70') / Videoton FC II: Czirjék - Vaszicsku, Szeleczki (Lak 55'), Papucsek (Papizsanszkij 8'), Fejes (Farkas 55'), Rása, Soós (Iski 76'), Margitics, Kavcic, Móri, Babos

Tovább...
 
Felkészülési mérkőzés: győzelem az Újpest ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Dénes András / Videoton FC   
2011. február 17.

ImageA Vidi a „főpróba főpróbáján”, azaz a bajnoki mérkőzések előtti finomhangolásokra is lehetőséget adó Ligakupa előtti utolsó felkészülési mérkőzésen 2-1-es győzelmet aratott az Újpest ellen. - Dr. Mezey György összesen huszonegy játékosnak adott lehetőséget, ami azért mutatja, hogy ez a meccs még a felkészüléshez tartozott, a lábakban benne van a korábbi edzések terhelése. A Vidi a Bozsovics – Lázár, Lipták, Vaskó, Andics – Nagy, Sándor, Farkas, Elek, Vasziljevics – Alves összeállításban kezdett, és már a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést.

Tovább...
 
Erima-körkép II. Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. február 17.

ImageAz Erima Országos Kézilabda Gyermekbajnokság régiódöntőjében volt érdekelt az Alcoa FKC U15-ös és U14-es csapata. Az U15-ösök Ikerváron a második helyet szerezték meg, és az országos elődöntőbe jutottak. Az egy évvel fiatalabbak korosztályában harmadik helyezéssel tértek haza Dunaújvárosból Németh Gábor tanítványai.

Tovább...
 
Magabiztos győzelem volt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 17.

ImageKommentár nélkül a tegnap esti Albacomp mérkőzés eredménye, amely önmagáért beszél: Albacomp - PVSK-Pannonpower 99-74 (32-26, 28-16, 22-12, 17-20) / Székesfehérvár, 2000 néző / Játékvezetők: Pálla, Benczur, Frányó / Albacomp: Simon 26/3, Hanga 16/3, Crocker 16/3, Hollis 10/6, Jones 14 Cs: Keller 14, Antal, Bódi 3/3, Madár / PVSK: Egemonye 19, El-Amin 23/3, Kovács, Glavinic 15/3, Tóth 3 Cs: Kiss, Deák 3/3, Eilingsfeld 3, Szőke 6

 
2010 legjobb kemposának választották Hegedűs Bendegúzt és Koncz Viktóriát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 16.

ImageÖrömteli hír Székesfehérvár és egész Fejér megye sport és harcművészet rajongóinak, hogy a Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet év legjobbjai szavazásán két helyi sportoló is az élen végzett. - A Székesfehérvári egyesület égisze alá tartozó Sárosdi Kempo Klub versenyzőjét, Koncz Viktóriát 2010 legjobb felnőtt női kemposának választották, míg a Székesfehérvári Kempo SE ifjú tehetségét, Hegedűs Bendegúzt az elmúlt esztendő legjobb fiú gyermek kategóriában értékelték a legtöbbre.

Tovább...
 
A kupáért - teljes csapattal Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. február 16.

ImageMindenki egészséges! A szezonban igazából most először jelenthetjük ki ezt, hiszen a Pécs elleni kupanegyeddöntőn Hendlein Roland is bevethető. - Hosszú gyógyulási folyamat végén jutott el oda válogatott játékosunk, hogy megmutathat valamit tudásából a fehérvári közönségnek Alba-színekben. Nyilván nem várható tőle, hogy csúcsformában, a csapatba tökéletesen illeszkedve játsszon, de fontos állomás ez mégis számára és számunkra, hiszen most alakulhat ki a valóban teljes Albacomp.

Tovább...
 
Erima-körkép I. Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. február 16.

ImageEbben az évben már Erima Országos Kézilabda Gyermekbajnokság néven fut a korábban Adidasként ismert versenysorozat. Az elmúlt hetekben a legkisebbek, azaz a nyolc-, kilenc- és tízévesek is sikerrel jutottak túl a megyei fordulókon. A 2002-eseknél az első két helyet szerezték meg csapataink, míg a 2001-eseknél az első, a 2000-eseknél a második helyen végzett az I. csapatunk.

Tovább...
 
<< Első < Előző 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5292 - 5302 / 7434